Szakácssuli

Vissza a többihez

Febr.14-én elindul a Home Catering főzőiskola.

Egy felejthetetlen Valentin napi főzéssel nyitjuk meg kapuinkat, melynek keretében egy jó hangulatú főzéssel ünnepeljük meg a szerelmesek napját!

Az első menünk:

⚪️ Édesburgonya krémleves, pikáns curryvel
⚪️ Rosé kacsamell, balzsamos céklapürével, marinált mogyoróhagymával, zellerrel
⚪️ Édes csokoládé álom vörösbor glace-val és meggyel

Ezt követően folyamatosan indulnak tematikus főző tanfolyamok, melyre szeretettel várunk minden érdeklődőt. Témáink között lesznek kifejezetten menedzsereknek szóló tanfolyamok, melynek keretében egyszerű, nagyon egészséges és 30 perc alatt elkészíthető ételeket mutatunk, melyet a későbbiekben akár otthon is el tudnak készíteni. Indul desszert kurzus, csapatépítő főzés, profi konyhatechnikai kurzusok, kezdő háziasszonyoknak szóló tanfolyamok, valamint profi tálalási technikákat is elsajátíthatsz nálunk. De ha a hagyományos Magyar konyha, esetleg az Olasz konyha, vagy a gourmet ételek hoznak lázba, akkor is nálunk a helyed. Ha a borok szerelmese vagy, de nem tudod, hogy milyen ételek illenek hozzá, mi abban is segítünk Neked!

Minden tanfolyamunkon 12 fő tud részt venni, ahol vidám, igazi családias hangulatú főzés keretei között sajátíthatod el a legkülönbözőbb fortélyokat. A csapatépítő főzéseinken 20 fő tud részt venni.

Elérhetőségeink:
E-mailen: info@homecatering.hu
Telefonon: 36703088913
Címünk: 1123 Budapest, Gregus utca 11.

Vélemény, hozzászólás?