Bemutatkozunk

Bemutatkozunk

filozófiánk

 

Nálunk alapelv, hogy minden megrendelőnk azonos kiszolgálásban részesül, legyen akár az elnök, a pápa, vagy egy romantikus pár! Mi nem kivételezünk! Mindenki a maximumot kapja mind szakmailag, mind emberileg.

 

Hírek és Receptek

Receptjeinket a gasztronómia különféle területeiről itt olvashatjátok, legyen akár ínyenc vagy hagyományos fogás, barista vagy sommelier különlegesség.

Sőt még híreket is olvashatsz rólunk, ha tovább kattintasz.

tovább

 

RENDEZVÉNY PORTFÓLIÓNK

Rendezvényeinken készült fotóinkat és videóinkat itt tekinthetitek meg hamarosan!

A Csapat

A Csapat

Hogy milyen csapat a Home Catering?

Egy nagyon jó csapat, ahol alapelv, hogy:

  • A legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozunk.
  • Kevesebbet ígérünk, de mindig próbálunk többet, nyújtani.
  • Nálunk az adott szó szent, történjék bármi is!
  • A vendég mindig azt kapja, amit megrendel, nem ismerünk kompromisszumot.
  • Célunk az “AHA” érzés keltése a megrendelőben!


Nálunk alapelv, hogy minden megrendelőnk azonos kiszolgálásban részesül, legyen akár az elnök, a pápa, vagy egy romantikus pár! Mi nem kivételezünk! Mindenki a maximumot kapja mind szakmailag, mind emberileg.

Mit tud a Home Catering?

Egy olyan teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani, amiben tényleg minden benne van. Egy első osztályú éttermet viszünk otthonodba!

Európában hasonló szolgáltatást, Londonban találhatsz még!

Ha nem szeretnél elmenni Londonig, keress minket!

 

TOMI Az alapító

GAZDAG TAMÁS

tulajdonos, chef

2014 őszén, azért hoztam létre ezt a vállalkozást, mert meg akartam mutatni az embereknek, hogy egy profi cateringes cég is lehet ember közeli, minden esetben megrendelő és vendég orientált!

 

 

Dunai Dávid

Tulajdonos, chef

Munkámat a szakma által megkívánt igényesség, pontosság és az elengedhetetlenül szükséges kreativitás jegyében jól szervezetten, maximális precizitással végzem. Szintén kulcsfontosságú követelmény, hogy mindennemű váratlan fordulatra gyors és hatékony megoldást találjak.

GAZDAG TAMÁS

ALAPÍTÓ, TULAJDONOS, CHEF

A kétezres évek “legmenőbb” helyein volt alkalmam elsajátítani a szakmát és belelátni minden apró részletekbe. Tanulni a szakma nagyjaitól, hogy aztán végül megszülethessen a mi kis csapatunk, ahol mindenki elkötelezett és alázatos képviselője a VENDÉGLÁTÁSNAK.

Orodán György

SOMMELIER

Specialitásom az olasz és a francia borok mellett a hazai borok tanulmányozása, elemzése. Tudásomat – gyakori utazások mellett – a Weinakademie Österreich WSET diplomakurzusán a világ élvonalához tartozó Master of Wine minősítésű oktatóktól szereztem.

 

Bérces ferenc

EXECUTIVE chef

8 éve kezdtem komolyabban foglalkozni a konyha „művészet” apró cseprő fortélyaival, és egyszerűen megunhatatlan és szórakoztató miden nap valami újat alkotni.

Csorba Rozália

BARISTA

Beleástam magam a kávés szakma rejtelmeibe és elkezdtem foglalkozni az alternatív kávékészítési technológiákkal is. Ez egy újabb világot tárt ki előttem.
Megtanultam megannyi módszert, melyekkel fantasztikus italokat tudunk készíteni.

DÁVID CSABA

Bartender

A rendezvényken való munkában az új kihívás vonz. Tamást egy éve ismertem meg, amikor elhívott egy rendezvényre dolgozni. Azonnal megfogott a munkához és az emberekhez való hozzáállása és tapasztalata.