Privát rendezvények

Privát rendezvények

PRIVÁT RENDEZVÉNYEK

2-től 8 főig

Ha egy igazán meghitt, családias, exkluzív és bensőséges hangulatú rendezvényre vágysz, akkor válaszd a privát rendezvényeinket. Teljesen személyre szabott és egyedi, ahol 100 százalékban RÁD tudunk figyelni. Különösen odafigyelünk a kívánságokra, igényekre, amik akár táplálkozási, akár allergia szempontból érdekesek lehetnek. Itt nem egy előre megírt étlapból kell választanod, hanem a TE kívánságod alapján állítjuk össze a menüsort. Mint ilyen, nem rendelkezünk előre listázott árakkal, azt mindig a rendezvényt megelőző ingyenes konzultációs megbeszélésen egyeztetjük az az igényekhez mérten. Mindent helyben, az otthonodban készítünk a legkiválóbb alapanyagokból. Igény esetén helyszínt is tudunk biztosítani.

Tematikus esteket is tartunk. Lehetőség van akár privát csoki, vagy bor kóstolóra, molekuláris gasztronómiára is. Te megálmodod, mi megvalósítjuk.

Mi biztosítjuk az egész rendezvényt a beszerzéstől, a lebonyolításon át, az eltakarításig. Pincért, szomeliért, baristát és dj-t is tudunk biztosítani igény esetén.

Kinek ajánljuk? Magánszemélyeknek, pároknak, családoknak (szülinap, gyerekzsúr, évforduló), üzletembereknek, akik otthonukban akarják vendégül látni üzleti partnerüket akár egy üzleti reggeli vagy vacsora keretében. Keress minket bizalommal!

Garantáljuk a gasztro élményt, és árgaranciát is vállalunk.

Ajánlatért vedd fel velünk a kapcsolatot email-ben: info@homecatering.hu, vagy telefonon: (70) 308 8913 minden nap 9-17-ig.