Csapatépítés

Csapatépítés

Ha egy igazán emlékezetes élményre vágysz, akkor válaszd a csapatépítő rendezvényeinket. Különösen odafigyelünk a kívánságokra, igényekre, amik akár táplálkozási, akár allergia szempontból érdekesek lehetnek. Itt nem egy előre megírt étlapból kell választani, hanem a TE kívánságod alapján állítjuk össze a menüsort. Mint ilyen, nem rendelkezünk előre listázott árakkal, azt mindig a rendezvényt megelőző ingyenes konzultációs megbeszélésen egyeztetjük az igényekhez mérten. Mindent a legkiválóbb alapanyagokból készítünk. Igény esetén helyszínt is tudunk biztosítani.

A főzés jellegét is teljesen a cégre szabjuk. Koordináljuk és szakmailag segítjük a csapatokat, adunk hasznos tippeket és tanácsokat is, de pártatlanok vagyunk.

Tematikus esteket is tartunk. Lehetőség van akár privát csoki, vagy bor kóstolóra, molekuláris gasztronómiára is. Te megálmodod, mi megvalósítjuk.

Mi biztosítjuk az egész rendezvényt a beszerzéstől, a lebonyolításon át, az eltakarításig. Pincért, szomeliért, baristát és dj-t is tudunk biztosítani igény esetén.

Kinek ajánljuk? Cégeknek, csapatoknak. Keress minket bizalommal!

Garantáljuk a gasztro élményt, és árgaranciát is vállalunk.

Ajánlatért vedd fel velünk a kapcsolatot email-ben: info@homecatering.hu, vagy telefonon: (70) 308 8913 minden nap 9-17-ig.