Rendezvények

Rendezvények

Ha egy igazán családias, exkluzív rendezvényre vágysz, akkor válaszd a basic rendezvényeinket. Ha nagyobb rendezvényre vágysz, akkor válaszd a business, vagy event rendezvényeinket.

Különösen odafigyelünk a kívánságokra, igényekre, amik akár táplálkozási, akár allergia szempontból érdekesek lehetnek. Itt nem egy előre megírt étlapból kell választani, hanem a TE kívánságod alapján állítjuk össze a menüsort. Mint ilyen, nem rendelkezünk előre listázott árakkal, azt mindig a rendezvényt megelőző ingyenes konzultációs megbeszélésen egyeztetjük az igényekhez mérten. Mindent helyben, az otthonodban készítünk a legkiválóbb alapanyagokból. Igény esetén helyszínt is tudunk biztosítani.

Tematikus esteket is tartunk. Lehetőség van akár privát csoki, vagy bor kóstolóra, molekuláris gasztronómiára is. Te megálmodod, mi megvalósítjuk.

Mi biztosítjuk az egész rendezvényt a beszerzéstől, a lebonyolításon át, az eltakarításig. Pincért, szomeliért, baristát és dj-t is tudunk biztosítani igény esetén.

RENDEZvény CSOMAG INFORMÁCIÓK:

Csomag Vendégek Kinek ajánljuk?
Basic 9 és 30 fő között Magányszemélyeknek és kisebb cégeknek. Leánybú, legénybúcsú, évforduló, ballagás, gyerekzsúr, ahol lehetőségük van a gyerkőcöknek is egy közös főzésre, vagy akár pizza készítésre.
Business 30-tól 100 főig Esküvő esetén. Céges csapatépítés. Ha valami mást kerestek, mint egy szimpla vacsi, keress minket és megszervezünk egy jó kis csapatépítő főzést. Kívánság esetén cégre szabjuk a főzést, de akár a mi fantáziánkra is bízhatod magad. Számunkra nincs lehetetlen.
Event 100-tól 600 főig Nagyobb cégeknek és nagyvállalatoknak.

Ajánlatkéréssel kapcsolatban keressen bennünket email-en az info@homecatering.hu, címen. (kérjük a levélbe írja bele a tervezett rendezvény méretét, különleges kéréseit, igényeit – mindent segítünk megoldani!)

vagy keresse kollégánkat telefonon a 06703088913 -as számon! Minden nap 9-17 óráig várjuk hívását!