Home Catering: az otthoni vendéglátás íz- és élménymestere

Vissza a többihez

Alkalmi vendég(ül)látás, hosszú hétvége, ünnep… És betoppan a rokonság vagy a baráti kör avagy munkatársi közösség – és hogyan, mivel fogadjuk? Alapból széles mosollyal, szíves szóval, de mi kerül az asztalra? Örökös gondja ez a ház asszonyának és urának. Ki és mi a megoldás?

Erre rögvest ráérzett/ráérez a szakember, az ilyen kérdésre profi választ adó vállalkozás. Magazinunk Gazdag Tamásra, a Home Catering cég tulajdonos ügyvezetőjére talált rá, aki hozzákezdett a házi kulináris kultúra kibontakoztatásához. Lássuk a kezdeteket!

„Eredetileg is vendéglátós vagyok, egymagam vágtam bele – idézi föl az indulást Gazdag Tamás. – Terveztem, alakítgattam, aztán a valóság talaján állva hamar rájöttem, hogy sem egyedül nem megy, sem a hosszabb és költségesebb hagyományos módon. De lévén ez kiaknázatlan, szakmailag is izgalmas terület, összefogtam legjobb gyermekkori barátommal Dunai Dáviddal és internet alapra helyeztük vállalkozásunkat immár 3 éve.”

Már „csak” az erre szabott elképzelés kellett, no meg szakember, módszer- és eszköztár. Mindezt teljes erőbedobással gyorsan „kifőzte” a vállalkozó páros. A magas minőségű szakmai gárda és konyhatechnika-, illetve –technológia, két főtől akár hatszázig képes kiszolgálni a partnereket. Jellemző még a teljes diszkréció, az aznapi friss alapanyag-beszerzés, a helyszín biztosítása s az ott történő elkészítés, s az is, hogy mindent egy kézben tartanak az üres placctól a teljes berendezésig, a bevásárlástól az elkészítésen, felszolgáláson át a takarításig.

A teljes cikk itt található.

 

Vélemény, hozzászólás?