Hozzá valók 4 főre:
- 60 dkg csirke mell
- Trikolor paprika 3 db
- Poré hagyma 1/2 db
- Cukkini 1 db
- Gomba 25 dkg
- Koktél paradicsom 10 dkg
- Vaj 10 dkg
- szója szósz 1 dl
- Rukkola 10 dkg
- Durvára tört bors
- Jázmin rizs 50 dkg
Elkészítés:
A csirke mellet felvágjuk vékony csíkokra, majd minden hozzávalót ilyenre vágunk.
Egy nagyobb serpenyőben kevés olajat hevítünk aranybarnára pirítjuk a csirkecsíkokat, majd rátesszük a zöldségeket és félpuhára pirítjuk. A legvégén tesszük bele a paradicsomot és a vajat. Ha elolvadt a vaj, tört borssal és szója szósszal fűszerezzük. Külön sót nem kell bele tenni mert a szója szósz elég sós.
Párolt jázmin rizzsel és friss rukkolával tálaljuk.
Jó étvágyat hozzá!