Sínes serpenyős csirke jázminrizzsel

Vissza a többihez

 Hozzá valók 4 főre:

  • 60 dkg csirke mell
  • Trikolor paprika 3 db
  • Poré hagyma 1/2 db
  • Cukkini 1 db
  • Gomba 25 dkg
  • Koktél paradicsom 10 dkg
  • Vaj 10 dkg
  • szója szósz 1 dl
  • Rukkola 10 dkg
  • Durvára tört bors
  • Jázmin rizs 50 dkg

Elkészítés:

A csirke mellet felvágjuk vékony csíkokra, majd minden hozzávalót ilyenre vágunk.
Egy nagyobb serpenyőben kevés olajat hevítünk aranybarnára pirítjuk a csirkecsíkokat, majd rátesszük a zöldségeket és félpuhára pirítjuk. A legvégén tesszük bele a paradicsomot és a vajat. Ha elolvadt a vaj, tört borssal és szója szósszal fűszerezzük. Külön sót nem kell bele tenni mert a szója szósz elég sós.
Párolt jázmin rizzsel és friss rukkolával tálaljuk.

Jó étvágyat hozzá!

 

Vélemény, hozzászólás?